Thursday, 16 February 2012

BEN ASHAARI : Tanya Kau Berani Kritik Blog Aku Tak ?


Assalamualaikum w.b.t dan Selamat Petang.. Ben buat segmen lagi.. Sangat menarik.. So aku nak try jugak..

Korang dipersilakan kritik blog Mr. E'raz sebab : -
E'raz nak tahu di mana kelemahan yang perlu dibaiki untuk lebih maju dan maju.. Untuk lebih mantapkan lagi blog ni supaya korang rase selesa bile masuk cni.. Dipersilakan k.. Mana tahu nak E'raz ubah header ke, cara karang entri ke, isu tak best ke, nak suruh ubah design ke.. Peace..

22 comments:

  1. berani berani. heee

    hehe nia kritik eh ? sikit je hihi. blog along macam sarat sikit. hehe jangan marah tau :D hihi komen2 jee.

    tpkan yang peliknya , blog ni cepat je loading. kalau blog org lain , huhu kemain lambat hehe mcmane eh along buat blog jadi ringan ? sdgkan along letak banyakk gadet kat sidebar. kongsi rahsia sikit hehe ^^

    ReplyDelete
  2. kalau buat 2 column camne :)

    ReplyDelete
  3. nak kritik juga kan . hehee, banyak sangat widget .. so, myb kena kemas kan sikit la ^^

    ReplyDelete
  4. Blog ni pendapat saya memang ..................best!!!!

    ReplyDelete
  5. blog ni nice^^
    tp mungkin side bar perlu 1 side je kot^^

    meh dtg sini plk^^
    http://bbyuya.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  6. Nia > sarat ek? hehe.. nanti along cube hilangkan benda.. mgkn sb sidebar kiri kanan kot.. ;) Thanx..

    ReplyDelete
  7. miSs tyNa > nanti E'raz cube kurangkan.. ;) TQ..

    ReplyDelete
  8. El-Janna > akan cube kurangkan.. ;)

    ReplyDelete
  9. kecik sgtt bile wat double sidebar.
    jom kritik blog sy lak ;
    http://derina923.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  10. saya singgah nak kritik nehh..hehehe

    terganggu nak baca entry disebabkan sidebar kiri dan kanan..kemas kan lagi..

    jum singgah sini jugak :))

    http://atieffa.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  11. hurm..widget feedjit tu tak perlu kot,atau letak dalam tab page :DD

    SEGMEN BEN ASHAARI TANYA KAU BERANI KRITIK BLOG AKU TAK ?

    ReplyDelete
  12. kecikkan sikit font. sidebar kiri kanan nmpk serabut..try kemaskan balik :)

    http://kyralovelious.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  13. hai, menjenguk dari segmen abg ben. sy dtg bkn utk mengkritik tp to say hello ! salam perkenalan. jom g blog saya =)

    ReplyDelete
  14. yuhuuu!! tinkerbell terbang2 sini. jenguk2 blogger yg j0in segmen en. ben ^^

    ermmm..x join pun segmen ni sje menyibuk. @,@

    ReplyDelete
  15. Hai, jum singgah belog cik lily pulak..

    http://penchentalily.blogspot.com/2012/02/ben-ashaari-tanya-kau-berani-kritik.html

    ReplyDelete
  16. Overall design, ok. Cuma, bloglist2 tu better buat satu page khas untuk letak semua tu. Kena kurangkan skit la widget2 kat sidebar tu. Yang lain, dah mantap dah. ;)

    ReplyDelete
  17. aah larr ,sebab sidebar kiri kanan kowt blog nih da smart darr ~

    hehe , cy pown blogger baru , mai ah dtg my blog kt entry nih ,

    http://dariilhamkehati.blogspot.com/2012/02/blog-post_16.html

    hehehe ~

    ReplyDelete
  18. SALES DI TWYNZHOPHOUSE http://twynzshophouse.blogspot.com/2012/02/24-hours-sale.html

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.