Thursday, 29 December 2011

Whitney Houston & Mariah Carey - When You Believe Live at OSCAR


Lagu 'When You Believe' mmg best! Cuma menariknya video ni, korg kena tgk dlu then compare dgn lagu original di bawah.. korg luangkan la masa dalam 4 minit 50 saat untuk tgk persembahan diaorg.. cube korg dgr baik2 sepanjang mereka perform.. korg akan perasan yg suara Mariah Carey tenggelam.. aku tak mahir sgt bab2 nyanyian ni.. Tp ade silapnya.. Korg nilai la sendiri then cube compare dgn lagu original kat bawah.. Cube korg tapsirkan pandangan muka Mariah pada minit 2:50.. hehe.. adakah mereka bersaing masa ni? 

2 comments:

  1. tgh dgr...niwe, takut org yg merakan video ni je yg mslh speaker...huhuhuhu

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.