Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 19 May 2015

Bila tapak kasut rosak ..

Assalamualaikum w.b.t.. Rasanya sebulan or lebih sikit kot kaki ni dah mula rasa lenguh bila balik dari kerja.. Ingatkan sebab kerja jalan ke hulu ke hilir.. Sebab memang biasa aktif kat office.. Tapi bila banyak masa kat workstation pun, kaki still rasa lenguh.. Lepas tu baru terfikir pasal tapak kasut yang dah mula rosak tu..

Jadi Ahad baru ni wife 'paksa' pergi KB Mall untuk belikan kasut baru walaupun dia rasa macam tak larat dah.. Ya la, pregnant dah masuk 36 minggu kan.. Kalau nak harapkan si suami ni pergi beli sorang, memang tak tahu bila la.. So at last, dia la yang paksa.. 

Pilih punya pilih, alhamdulillah sangkut sebab nampak selesa dan cantik.. Walaupun harga boleh tahan, tapi demi kegunaan harian, no problem la.. Jenama apa? 

3 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.