Kelab Blogger Ben Ashaari

Friday, 22 May 2015

Bila bateri laptop berkecai ..


Assalamualaikum w.b.t.. Apa kena la pagi ni.. Dalam pada sedang mengemas beg kerja dan jarang-jarang sekali nak bawak laptop ke pejabat, hari ni kena bawak sebab kena guna notebook.. Lepas charger apa semua, mouse, sekali masa nak masukkan dalam beg, terpelanting keluar bateri dari badan laptop jatuh ke lantai.. Isk isk isk.. First time ni.. Rasa macam biasa-biasa je pegang tadi.. Hehe.. Berkecai dan pecah la jugak.. Jap lagi nak try on.. Harap masih ok.. Fuh!

Sampai je office, sebab tak sempat nak ikat tie kat rumah, sampai jalan masuk office, pakai la tie kan.. Sekali tercabut button pulak bergolek kat tangga.. Eh eh.. Semua tak kena ni.. Nasib baik la yang tercabut tu bahagian yang paling atas.. Boleh la cover dengan tie kan.. Sabau je la..

Hari ni memang dalam jangkaan sangat sibuk.. Harap-harap tak sampai skip makan..

3 comments:

  1. kuat tu jatuh berkecai bateri

    ReplyDelete
  2. sabart , apa yg jadi mesti bersebab bro...

    ReplyDelete
  3. ganasnyaaa haaaa! semoga hari yg baik bakal datang!

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.