Wednesday, 25 January 2012

Giveaway by Nouveau Closet!

Kali ni aku terjumpa Giveaway pulak.. Simple je.. So aku join jgk.. 15 minit lagi nak habis Buletin Utama.. ;)

Sebenarnya Giveaway ni sesuai untuk orang ppuan.. Tapi aku kan tgh isi masa lapang.. So apa salahnya aku join sekali.. Kalau bertuah dan menang apa2 bawang ppuan, aku leh bagi kat insan tersayang aku.. So blogger2 lelaki, tak salah korang jon segmen ni.. Ingatlah orang tersayang.. [Promote2]

Klik Banner untuk ke link GiveAway.. Korang mungkin boleh bagi syarat2 nya di sana.. Tak susah pun.. Sambil2 layan TV pun boleh.. Tapi sampai link kan ke blog lain sudah lah! Hehe..

Tag :

ID Follower : Mr. E'raz Fadli
ID Facebook : E'raz Fadli

Pemenang akan dipilih berdasarkan kreativiti blogger..

Hadiah-hadiahnya ialah :

Tempat pertama 
1. Sehelai tshirt brand SEED
2. Beg sponsor by Nouveau Closet

Tempat kedua
1. Sehelai tshirt brand SEED
2. Sehelai Tudung Ekpress Ella ST by Nouveau Closet

Tempat ketiga
1. Sehelai tshirt brand SEED

GOOD LUCK!!

No comments:

Post a comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.