Sunday, 3 March 2019

Petama Kali ke KBB Burger & Steak

Assalamualaikum w.b.t . Bukan main popular lagi KBB Burger & Steak ni Kota Bharu tapi orang Kelantan ni pertama kali sampai . Haha . Tapi kalau nak ikutkan macam tu la , kalau dah memang tempat tu di kawasan sendiri , pasti susah punya nak sampai . Betul tak ? By the way , nak share sikit pengalaman ke sana .

Malam tu Eraz berpeluang makan di bahagian dalam . Memang cantik , selesa . Disebabkan ramai orang , memang pihak KBB Burger & Steak sediakan meja dan kerusi di luar kedai . Meriah kan . Setiap kali lalu , memang tengok je , tak pernah nak singgah . Tapi malam tu , Allah aturkan kami sampai juga ke sana .

Dalam hati nak makan yang simple je walaupun ada la rasa macam lapar sikit . Haha . So bila sampai kedai , tengok makanan atas meja orang lain , keciknya burger dia , kenyang ke ? Itu persoalan dalam hati la .

Bila rasa macam ala-ala lapar sikit , terus order Burger Meat Extreme . Ala kecik je kan , bukan besar pun . Wife pun beriya order Salmon dan anak-anak share Burger Ayam . Tapi Salmon takde la pula , habis . Disebab kan wife memang dah kenyang katanya , dia share dengan anak je .

Sekali sampai Eraz punya , ok dalam hati kata cepat ni habis . Sekali , bukan main susah lagi nak habiskan . Serius daging dia memang padu , mengenyangkan . Haha . Padan muka . Gambar kat bawah ni Eraz punya .



Ini wife dan anak-anak punya .


Ini adik ipar Eraz punya . MIL pun ikut sekali malam tu . Sambil-sambil bawa anak ambil angin luar . Satu lagi menu , tak sempat nak snap . Rosted Chicken . Gambar yang last tu , lupa nama dia tapi  harga kalau tak silap dalam RM 79 . Nanti Eraz update .

Akan datang lagi nanti ? Ya pasti . Insyaallah . Pasti berkunjung lagi . Boleh la try menu lain pula .

3 comments:

  1. kbb buger & steak ni dlu kb burger bakar ke?

    ReplyDelete
  2. hello beiibbyyy ,,,,,,
    ni kita bocorin sdkt rahasia yaaaa,,,hmmm,, ap ya kira"? hehehe
    RAHASIANYA ,,,, ad promo loh di WWW.FANSBETTING..CO
    nah untuk itu bisa langsung add aj kontak kmi dan bertny" lebih lanjut untuk info PROMONYA ya
    >>>fansbetting<<<BBM : 5EE80AFE ^o^
    WA @ +855 963 156 245
    line @ fansbetting
    wechat @ fansbetting
    bersama dengan kami CS fansbetting
    kami ucapkan semat siang dan selamat beraktifitas ya guyssssssss thankyouuuuu ^O^

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.