Kelab Blogger Ben Ashaari

Tuesday, 10 October 2017

Peserta Gegar Vaganza 4 (2017)

Peserta Gegar Vaganza 4 (2017) | Assalamualaikum w.b.t.. Petang ni kita buat entri pasal pengumuman Peserta Gegar Vaganza 4 (2017).. Nampaknya Astro dah umumkan secara rasmi.. Ya la, program AF Megastar pun dah nak habis kan.. So boleh la mereka promote Gegar Vaganza 4 (2017) pula kan.. Kalau tengokkan senarainya, memang ada yang vokal sangat meletop la.. Siapa tersenarai? Tengok di bawah ni :


Peserta Gegar Vaganza 4 (2017)

(1) Liza Hanim

Memang terbaik la.. Kita tahu kehebatan vokal dia.. Harap smooth la bagi dia dalam pemilihan lagu

(2) Aishah

Dengar la lagu kelunakan suara Aishah di GV4

(3) Elyana

Haha.. Lama tak muncul artis berkaki ayam ni

(4) Syura

Kawan Siti Nordiana ni.. Pun suara best.. 

(5) Haida

Tak familiar dengan nama ni..

(6) Raja Azura

Kak Engku.. Haha.. Tiba-tiba join sekali.. 

(7) Ferhad

Pun best

(8) Hazami

Suara lemak merdu juga ni..

(9) Aqasha

Errrmmm... Ok la juga..

(10) Tia Jinbara

Wakil rock!

(11) Lan Kristal

Kawan si Siti Nordiana juga ni..

(12) Firman (Indonesia)

Ini lagi la tak kenal..

So siapa pilihan korang? Dan pengacara GV4 ni siapa? Setakat ni belum diumumkan lagi.. Harapnya masih dikekalkan Nabil Ahmad dan Jihan Muse walaupun tengah pregnant.. Haha..

2 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.