Tuesday, 21 June 2016

Dia Semanis Honey Raya atau Dia Semanis Honeymoon

Assalamualaikum w.b.t.. Selepas drama Dia Semanis Honey 16 episod tamat baru ni, peminat-peminat drama Dia Semanis Honey terutama Hani & Ahnaf supporter terus setia dan tak move on.. Disebabkan itu, pihak produksi memilih untuk menerbitkan Dia Semanis Honey Raya khas untuk mereka.. Dimaklumkan bahawa Dia Semanis Honey Raya akan ditayangkan pada hari Raya ke-4 nanti.. So jangan lupa.. Boleh tulis dalam diari.. Yang balik kampung, boleh rekod awal-awal.. 


Juga penampilan watak baru dalam Dia Semanis Honey Raya ialah Fairuz yang dilakonkan oleh hero idaman malaya semua iaitu Izzue Islam dan seorang lagi, pengkritik tetap kepada drama DSH sebelum ini iaitu Fara Fauzana sebaagai Melissa yang mana setia menjadi PA kepada Ahnaf.. Banyak benda baru dan korang kena tengok.. Ok! Then.. Baca yang di bawah pulak..


Kalau pengikut setia DSH yang tak move on, memang akan alert dengan wujudnya hashtag Dia Semanis Honeymoon la pulak! Tu dia.. Ini semua disebabkan oleh sambutan hangat korang semua sebagai peminat DSH.. Dia Semanis Honeymoon sangat special kerana ianya merupakan drama bersiri 5 episod.. Tu dia.. Tapi semalam Michael Ang menjadi risau selepas upload gambar Ahnaf menangis di hospital seolah-olah sedang meratapi orang meninggal.. Dalam gambar tu, Hani tak de.. So peminat mereka terus bertanya-tanya dan membuat andaian sendiri.. Jadi ini keratan penjelasan Michael Ang..

Michael memberitahu yang Dia Semanis Honeymoon kali ni ada mempaparkan banyak adegan yang sedih, happy, benci, sweet dan lain-lain.. Dan memang betul Ahnaf menangis meratapi orang yang meninggal tapi bukan Hani.. Watak yang meninggal tu memang ada.. Hani tak mati.. Michael menjanjikan yang Dia Semanis Honeymoon kali ni sangat-sangat sweet dan endingnya pun sangat-sangat sweet.. So tak sabar kan? Tunggu tarikh tayangan nanti.. Peace no war..

TONTON ONLINE DIA SEMANIS HONEYMOON EPISOD 1 - 11 JULAI 2016

KLIK (( SINI )) - Episod 1

TONTON ONLINE DIA SEMANIS HONEYMOON EPISOD 2 - 12 JULAI 2016

KLIK (( SINI )) - Episod 2

TONTON ONLINE DIA SEMANIS HONEYMOON EPISOD 3 - 13 JULAI 2016

KLIK (( SINI )) - Episod 3

TONTON ONLINE DIA SEMANIS HONEYMOON EPISOD 4 - 13 JULAI 2016

KLIK (( SINI )) - Episod 4


TONTON ONLINE DIA SEMANIS HONEYMOON EPISOD 4 - 14 JULAI 2016

KLIK (( SINI )) - Episod 4

TONTON ONLINE DIA SEMANIS HONEYMOON EPISOD 5 - 15 JULAI 2016

KLIK (( SINI )) - Episod 5

TONTON ONLINE DIA SEMANIS HONEY RAYA - 16 JULAI 2016
KLIK (( SINI )) 

No comments:

Post a Comment

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.