Monday, 16 September 2013

Cinta Jannah Episod 19

Cinta Jannah Episod 19

Cinta Jannah Episod 19 | Assalamualaikum w.b.t.. 16 September 2013 merupakan Hari Malaysia untuk kita semua manakala untuk drama Nur Jannah pula sudah masuk ke Episod 19 hari ni.. Bagi yang belum dapat tahu serba sedikit tentang sinopsis drama Cinta Jannah Episod 19 ni, boleh baca di bawah : 

Nur Jannah berjalan di tepi kolam sewaktu hujan renyai-renyai.. Dia menyanyi kecil. Izaryl sedang menyiapkan kerja menggunakan laptopnya.. Dia memberi amaran supaya berhati-hati.. Nur Jannah tersenyum dan terus berjalan sambil menyanyi.. Nur Jannah terpijak lantai yang licin dan terjatuh ke dalam kolam.. Nur Jannah terkapai-kapai.. Izaryl berlari dan terjun ke dalam kolam.. Nur Jannah di tarik ke atas..

Izaryl marah kerana Nur Jannah tidak mendengar nasihatnya dan bersikap seperti kanak-kanak.. Nur Jannah ketakutan dan terketar-ketar kesejukan.. Izaryl meminta maaf kerana memarahi Nur Jannah kerana dia tidak ingin kehilangan Nur Jannah.. Izaryl menarik Nur Jannah ke dalam pelukan dan Nur Jannah menangis..

Bagaimana pula dengan kisah Damia yang mengandung anak luar nikah? Kena tunggu perkembangannya sekejap lagi.. Tengok dari promo, Damia menuduh itu merupakan anak Izaryl.. Fuh! Bayangkan kalau kita di tempat Zaryl? Giler kan.. Tak pasal-pasal kena fitnah!

SUMBER

4 comments:

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.