Saturday, 24 December 2011

Ajaibnya Cinta, Cerekarama TV3


Pelakon
Johan Asari, Umie Aida, Qhusairi Razali (Qi), Anzalna Nasir, Nadia Nissa. 

Sinopsis
Ajaibnya Cinta mengisahkan tentang seorang pemuda bernama Affendi yang kerap mencuri. Seluruh penduduk kampung tahu tentang perangai buruk Affendi termasuklah emak Affendi sendiri yang mengakui tidak mampu lagi menasihati anaknya. Suatu hari, Affendi memecah masuk ke dalam rumah Ramli untuk mencuri tiket perlawanan bola seperti yang dijanjikannya pada Musliha. Namun, Affendi tertangkap dan dipukul oleh Ramli serta kawan-kawannya. Mak Tom yang menyedari situasi tersebut datang menyelamatkan Affendi. Apakah Affendi akan menyedari kesilapan yang dilakukannya atau dia tetap dengan perangai buruknya? 

Berita Penuh & Kredit : KepalaBergetar

Nota kaki kukeko.. hehe : Malangnya aku tak dpt tgk pun citer ni.. Aku buat posting ni sebab salah sorg pelakon dia - Nadiya Nisaa.. Saje mau review citer2 lakonan dia.. Sekali search sal drama ni, jumpe sinopsis  kat blog KepalaBergetar.. So Layannnn..

2 comments:

  1. mula boring ooo cita...las2 bru syok

    http://pulsowanie.blogspot.com/2011/12/aku-seorang-yang-memalukan.html

    ReplyDelete
  2. wahahaaa..
    cerite ney kalut..
    tapi layan!!
    scene nyanyi lagu hindustan tu yang xleyh blah
    haha

    ReplyDelete

Penulis tidak bertanggungjawab atas apa-apa komen yang ditinggalkan oleh pembaca / pengunjung. Semua komen adalah di bawah tanggungjawab mereka. Sila gunakan bahasa yang sopan. Terima kasih.